Turcijas sarkanā eļļa (sulfonēta rīcineļļa)

turcijas_sarkan_ea
3,00 EUR2,10 EUR
Tilpums

Specifikācija

Vidusjūra
sēklas
sulfonēta rīcineļļa
100% dabīga un tīra augu eļļa
Sulfated Ricinus Communis
Taukainai ādai, Visiem ādas tipiem


Kosmētiskajos līdzekļos: Maigs, attīrošs līdzeklis, kurš šķīst ūdenī un ir lielisks pamats vannas eļļām, kosmētikas noņemšanas pieniņiem un eļļas dušas želejām. Dziļi mitrina un mīkstina ādu, aizsargā no vēja, saules un aukstuma nelabvēlīgās ietekmes. Palīdz novērst ādas bojājumus, pasargā no mitruma zuduma. Uzglabāt: tumšā, vēsā vietā. Izmantot koncentrācijā no 0.5% līdz 90%. Nelielos daudzumos (līdz 5%) - attīrošos losjonos, kosmētikas noņemšanai paredzētos līdzekļos. Līdz 90% - vannas eļļu koncentrātos un dušas eļļās.

Viegli dzeltena, viskoza eļļa ar sāļiem (izvairīties no iekļūšanas acīs). Tai piemīt neliels, maigs eļļas aromāts.