Svētā lotosa sēklu pulveris, savvaļas (Wild )

flat1000x1000075f_u1
flat1000x1000075f_u1 lotosa_pulveris lotosa_seklas
2,10 EUR
Svars

Specifikācija

Nelumbo nucifera
nešķīst, izvilkums ūdenī vai eļļā
visiem tipiem, taukainai un kombinētai ādai, brūcēm

Savvaļā augošā svētā lotosa (Riekstu lotoss, Indijas lotoss, Austrumu lotoss)) sēklas tiek ievāktas ar rokām, dabiski izžāvētas un pārstrādātas pulverī.

Kvalitāte: 100% tīra un dabiska, kosmētikas kvalitāte

atjaunos ādas mirdzumu, elastību, attīra ādu no atmirušajām šūnām, sašaurina poras, noņem netīrumus un ādas taukainību, dziedē brūces, novērš pinnes. Aizsargā ādu no mitruma zuduma un novērš ādas sausumu. Lotus ir arī spēcīgs antioksidants, pasargā ādas šūnas no bojājumiem, no UV starojuma un citiem agresīviem faktoriem, paātrina atjaunošanos epitēlija šūnās. Atsvaidzina un uzmundrina, dāvā ādai jauneklīgu izskatu. Izlīdzina grumbas un baro ādu. Izlīdzina rētas un strijas.

Lotoss vai Padma sanskritā, ir vissvētākais augs Indijā , kur tas ir simbols garīgai attīstībai . Var izmantot visas auga daļas, taču Ajūrvēdas medicīnā to īpašību dēļ tiek izmantotas galvenokārt sēklas un saknes. Lotoss ir viens no svarīgākajiem augiem, ko indieši izmanto kā līdzekli nervu līdzsvarošanu, tā sēklas ar uzmundrinošu un atjaunojošu iedarbību izmanto, lai veiktu procedūras ādas atdzīvināšanai.

Ieteikums:gatavojot kosmētiku, sejas vai matu maskas, izmanto eļļas vai ūdens macerātus.

Ļoti iedarbīgs un efektīvs sejas maskām - palīdzēs atkopt ādu no dažādām problēmām! Kā arī vari pievienot līdzekļiem pret rētām un strijām.

Kā pagatavot macerātu ūdenī?

90ml* ūdens (labāk augu hidrolātā) un 10g auga pulveris, ļoti labi sajauc, atstāj tumsā uz 24 st ievilkties. Ik pa laikam apmaisa vai saskalina. Izfiltrē ar kafijas filtru vai caur drānu.
10% ūdens macerāts gatavs! Izmanto kā ūdens fāzi matu u.c. kosmētikā. Ja vēlaties saglabāt ilgāk, pievieno 20 pil.Cosgard konservantu.

*tai skaitā - 10ml ūdens var aizvietot ar 10ml augu glicerīnu.

Tā kā Lotosam piemīt antibakteriālas īpašības, konservantu var nepievienot!

Eļļas macerāts:
100ml augu eļļa
10g Lotosa pulveris

Samaisa, atstāj uz 24 st tumšā un vēsā vietā ievilkties. Izfiltrēt. Gatavs lietošanai. Lieto maskās* tīrā veidā vai pievieno eļļas fāzei , gatavojot kosmētiku.

*Gatavojot maskas, droši pievieno vairākas bāzes jeb augu eļļas, ēteriskās eļļas, E vitamīnu.