Burkānu eļļa (macerāts)

burkns
1,50 EUR
Tilpums

Specifikācija

Francija
kodols
No burkāna iegūst taukos šķīstošu ekstraktu, kas satur vērtīgus karotīnus un karotinoīdu tokoferolus . Šo ekstraktu izšķīdina stabilizētā sojas pupiņu eļļā un standartizē ar β-karotīnu 3,3 miljonus SV / kg. Tad filtrē caur augstu spiedienu.
100% dabīga un tīra augu eļļa
sarkanīgi brūna eļļa ar specifisku aromātu.
Glycine soja (soybean) oil, Daucus carota sativa (carrot) root extract, Beta-Carotene, Tocopherol
Augstā ß-karotīna satura dēļ eļļa ir piemērota pretnovecošanās un saules aizsardzības līdzekļiem, kā arī visu ādas tipu profilaktiskai kopšanai

Kopējai ādas veselībai: Šī eļļa ir bagāta ar beta-karotīnu. Tā baro, atjauno, aizsargā pret mitruma zudumu un padara ādu elastīgu. Lieliski der iedeguma saglabāšanai un lietošanai pirms saskarsmes ar sauli.

Bagāts ar A provitamīnu, šis macerāts veicina ādas iedegumu. Kā arī ieteicams kā sastāvdaļa, lai pagatavotu pēc saules kosmētiku, kā arī lieto veselīgas un mirdzošas ādas procedūrās, maskās, skaistuma eļļās, lai saglabātu vienmērīgu sejas toni.

Ideāli piemērota izžuvušai, novecojošai, grumbainai ādai dekoltē zonai, sejai un rokām.

Lietojot šo macerātu kopā ar citām eļļām un ēteriskām eļļām, ādai uzlabojas vizuālais izskats, tā kļūst vitālāka, veselīgāka, mirdzošāka. Tā dāvā skaistu sejas toni.