Vīraks Serrata, ēteriskā eļļa

vraks_bosw
6,90 EUR
Tilpums

Specifikācija

Boswellia Serrata
Indija
sveķi
Tvaika destilācija
100%dabīga un tīra ēteriskā eļļa
BN
balzamisks, pikants, mazliet salds, silts
ar benzoe , sandalkoka , lavandas, mirres ,priedes , apelsīna, bergamotes un citrona ēteriskajām eļļām

neatkarīgi no kultūras un reliģijas, vīraks ir galvenā eļļa, kura tiek izmantota meditācijai, saiknei starp Zemi un Debesīm, kā arī relaksācijas terapijai un darbam ar sevi. Mazina spriedzi un depresiju. 1. čakra - izdzīvošana un dzīves balsts , 6. čakra - perspektīva un garīgais redzējums, 7. čakra - augstākā informācija un kosmiskā apziņa, līdzsvarojoša, spēja skaidri redzēt, atbrīvojoša, sazemējoša, meditatīva, aizsargājoša, attīroša, vibrācijas paaugstinoša, pārveidojoša, pacilājoša.

Vīraka eļļa nomierina prātu, palēninot un padziļinot elpošanu, palīdz radīt iekšējo mieru un meditēt.

pretsāpju, pretsēnīšu, pretiekaisuma, antioksidants, antiseptiska, savelkoša, antimeteorisma, veicina gremošanu, diurētiska, mukolītiska, nomierinoša, tonizējoša, dziedējoša. Lieliska iedarbība uz elpceļiem - attīra plaušas un palīdz ar elpas trūkumu , pret astmu, bronhītu, laringītu, klepu un saaukstēšanos, palīdz urīnceļu problēmām, mazinās reimatismu un muskuļu sāpes.

INDIKĀCIJAS. Elpošanas: katarālais bronhīts un sēkšana, astma, sinusīts. Imūndeficīts. Čūlas, varikozās čūlas un sausa āda. Lieto pret ādas novecošanos, mazina grumbiņas, izlīdzina rētas, dziedē. Nomierinoša, relaksējoša iedarbība, diurētiķis- izvada lieko ūdeni, pazemina asinsspiedienu. Inhalācija atvēr blakusdobumus un elpošanas ceļus, veicina atkrēpošanu, palīdz astmas slimniekiem. Mazina iekaisumu, nomierina un dziedē iekaisušas ādu, sasitumus un apdegumus. Tvaika terapijā vīraku var izmantot pret bronhītu,saaukstēšanos, klepu un balss zudumu , kā arī, lai nomierinātu prātu , mazinātu trauksmi, palielinātu iekšējo mieru. Masāžas eļļā vai vannā:palīdzēs pret saaukstēšanos, klepu, bronhītu, reimatismu ,slikta garastāvokli , murgiem, elpošanas problēmām un gļotu sastrēgumiem . Tai ir laba savelkoša iedarbība uz ādu un palīdz dziedēt brūces un čūlas. Var izmantot kā kompresi, lai veicinātu dzīšanu un novērstu neglītas rētas un brūces -pievieno dažus pilienus ūdenī- mazgājot brūces vai kompreses veidā tieši uz brūces. Krēmos un losjonos: vīraka eļļu var pievienot bāzes krēmiem vai losjoniem, lai palīdzētu uzlabot vispārējo ādas toni un stāvokli, vienlaikus normalizējot taukainu ādu un atjaunojot nobriedušu ādu.
Lietošana- masāžas un vannas terapija vai aromlampiņā- atslābina prātu, ļaujoties miegam. Izcila piedeva anti-age kosmētikai, kavē novecošanās procesus.
nelietot grūtniecēm un tieši uz ādas saulainā laikā
Class: Ester/Monoterpene. Octyl acetate, limonene, incenysl acetate, cymene, incensol, olibanol.