Cetilalkohols

Cetilalkohols
1,80 EUR
Svars

Specifikācija

Cetyl Alcohol
kūst kausējot eļļas fāzē līdz 50°
visiem ādas tipiem, bet jo īpaši sausai ādai

augu izcelsmes taukskābju savienojums, ko izmanto kosmētikā kā papildus biezinātāju, stabilizētāju un mīkstinātāju emulsijās. Tas padara krēmus cietākus, palielina krēma iesūkšanās spēju ādā, darbojas kā ko-emulgators, mīkstina ādu. Ļoti bieži pievieno šampūniem, matu kondicionieriem, sejas tīrīšanas līdzekļiem , dušas želejās, losjoniem, skrubjiem un krēmiem

0,5-5%