Karnauba vasks

Karnauba vasks
2,40 EUR
Svars

Specifikācija

Copernicia Cerifera
tauku fāzē 75-80°
alerģiskai

dabīgs vasks, ko iegūst no palmas Copernicia cerifera lapām. Pateicoties savām anti alergēnam un mitrinošām īpašībām, Carnauba vasku plaši pielieto arī vairākos kosmētiskos produktos, kur tas tiek izmantots ādas mitrināšanas un sastāva sacietēšanas nolūkos, piemēram lupu krasā, acu zīmuļos, dezodorantos, ādas kopšanas līdzekļos un citos produktos. Piešķir kosmētikas līdzekļiem vieglu spīdumu

līdz 25%