Kolagēns

kolagns_550x450
4,80 EUR
Tilpums

Specifikācija

Aqua, Soluble Collagen
šķīst ūdenī
nobriedusi āda, sausa āda, visiem ādas tipiem

Anti - age: Kolagēns ir olbaltumviela, kuras loma ir ļoti nozīmīga ādas veselībai. Tā uzlabo ādas elastību, tvirtumu izlīdzina ādu un novērš krunciņu veidošanos.
Ādas veselībai: 
tā ir viena no būtiskākajām ādas sastāvdaļām. Šī olbaltumviela spēj pasargāt ādu no ārējas vides (UV stari, gaisa piesārņojums, sauss gaiss, saslimšanas) negatīvās ietekmes.

 

Maksimāli dabiski un droši līdzekļi, cīņai ar pirmajām novecošanās pazīmēm un ādas tonusa uzturēšanai ir krēmi un losjoni, kuru sastāvā ietilpst kolagēns.

Kosmetoloģijā var tikt izmantots triju veidu kolagēns - dzīvnieku, augu un jūras.

Kolagēns satur dažādas derīgās aminoskābes, tas iekļūst dziļi audos, mitrina un atjauno.

Kosmētiskā iedarbība

- pozitīvi ietekmē ādas funkcionālo stāvokli.
- veicina mitrināšanu un mazina aminoskābju zudumu ādā.
- Tam piemīt barojošas un reģeneratīvas funkcijas.
- stiprina ādu un paaugstina tās tonusu.

 - pārklāj ādu ar neredzamu kārtiņu, padarot vizuāli nemanāmākus dažādus negludumus un defektus.
- brīnišķīgi mitrinošs efekts.
- piemīt pretiekaisuma īpašības.

Iesakām lietot kolagēnu tiem, kas nolēmuši tievēt. 

Kosmētika ar kolagēnu pastiprina ādas atjaunošanās funkcijas, palīdz izvairīties no ādas ļenganuma, strijām, arī tām, kas jau parādījušās.

Lietošana kosmētikā:

- krēmi un seruma ikdienas sejas ādas kopšanai.
- krēmi - maskas ar kolagēnu ārstēšanas kursam.
- aļģu maskas ar kolagēnu ādas stingrības paaugstināšanai.
- serumi ādas ap acīm kopšanai.

 - kopjoša kosmētika pret striju rašanos grūtniecības laikā.
- ķermeņa krēmi lietošanai pēc sporta nodarbībām.

Kosmētika ar kolagēnu uzlabo nagu struktūru, samazina vasaras raibumu un pigmenta plankumu daudzumu, kā arī pateicoties ādu atjaunojošajai, ir efektīva pret apdegumiem, iekaisumiem un daudziem cietiem procesiem, kam nepieciešana šūnu atjaunošana.

0,5-5%. Lietošanas ieteikumi: pievienot aktīvajā emulsijas sagatavošanas fāzē, ne augstākā temperatūrā par 40°C

Kolagēns ir viskozs, caurspīdīgs, ūdenī šķīstošs šķidrums bez aromāta. Tas ir īpašī jūtīgs pret augstu temperatūtu, tādēļ tiek pievienots atdzesētiem kosmētikas līdzekļiem.